ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού σας, δημιουργήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα για να μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να εξυπηρετηθείτε αλλά και να απολαύσετε την διαμονή σας στην πόλη μας, την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθείτε. Προσπαθήσαμε και πιστεύουμε πως το καταφέραμε να σας μεταφέρουμε στον χρόνο και να αποκτήσετε μια μικρή γεύση της εμπειρίας της μελλοντικής σας επίσκεψης. Σε αυτόν τον ιστότοπο σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα καταστήματα, τις υπηρσίες, τα αξιοθέατα και τα «κρυμμένα μυστικά» της Αρχαίας Ολυμπίας! Περιηγηθείτε στις σελίδες και γνωρίστε τον τόπο μας, πριν τον επισκεφθείτε. Είμαστε βέβαιοι πως θα εντυπωσιαστείτε!

Σας καλωσορίζουμε
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ «ΕΡΜΗΣ»

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι επαγγελματίες που θα βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο είναι οι καλύτεροι και είναι απόλυτα συγχρονισμένοι με τα σημερινά δεδομένα και τις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλά νέα καταστήματα αλλά και παλιές οικογενειακές επιχειρήσεις τριών γενεών με εμπειρία, με μοναδικά ενθύμια ελληνικής κατασκευής που θα σας χαρίζουν για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από την επίσκεψή σας στην Αρχαία Ολυμπία! Είδη λαϊκής τέχνης, κοσμήματα, αναμνηστικά, ρούχα, παπούτσια, προϊόντα Ελλήνων βιοτεχνών και καλλιτεχνών, χειροποίητες δημιουργίες, και τοπικά εδέσματα, όλα μέσα σε ένα πολύ καλά οργανωμένο αστικό περιβάλλον και την ανυπέρβλητη και μοναδική Φύση που περιβάλλει την πόλη μας,  είναι μόνο μερικά από αυτά θα κρατήσουν για πάντα τις αναμνήσεις σας ζωντανές. Απολαύστε τα ψώνια σας!

ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην Αρχαία Ολυμπία έχετε πολλές επιλογές για τα ψώνια ή την ψυχαγωγία σας και η πόλη σας προσφέρει μια άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση σε όλη την αγορά, τόσο του εμπορικού κέντρου όσο και περιφερειακά. Ο κεντρικός εμπορικός δρόμος είναι πεζόδρομος με εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα. Τα μεγάλα πεζοδρόμια τον καθιστούν ιδανικό για να κυκλοφορήσουν οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με κινητικές δυσκολίες. Μετά το κλείσιμο του Αρχαιολογικού Μουσείου στις 8:00 μ.μ., ο πεζόδρομος κλείνει για τα οχήματα επιτρέποντας έτσι μια πιο άνετη βόλτα κατά μήκος του, με ηρεμία, άνεση και ασφάλεια. Κοντά στην αγορά θα βρείτε τρία πάρκινγκ, με 500 θέσεις στάθμευσης, όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αρχαία Ολυμπία είναι μια σύγχρονη πόλη διεθνούς εμβέλειας λόγω της Ολυμπίας και του κορυφαίου γεγονότος όλων των εποχών, την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας! Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα δίκτυο από εκδηλώσεις διεθνούς κύρους και ενδιαφέροντος. Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών και οι διεθνούς εμβέλειας εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, έχουν προσδώσει στην Αρχαία Ολυμπία ένα μοναδικής αξίας πολιτισμικό πρόσημο και την έχουν κάνει έναν επίσης μοναδικό προορισμό. Οι επαγγελματίες της Αρχαίας Ολυμπίας, έμποροι, εστιάτορες και ξενοδόχοι, προσφέρουν πάντα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής σε όλους τους επισκέπτες και ειδικά σε όλους όσους θα φιλοξενηθούν στην πόλη για να παρακολουθήσουν μια από τις εξαιρετικές εκδηλώσεις.