Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης

25 Ιουλίου, 2020 @ 9:00 μμ - 11:59 μμ

95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης | 95 years of Mikis Theodorakis

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Αρχαία Ολυμπία

Διπλή συνάντηση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με το κοινό της. Πιστή στις οδηγίες του Υπουργείου και φροντίζοντας να #ΜένουμεΑσφαλείς. Το Σάββατο 25 Ιουλίου, σε συμπαραγωγή με το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, τιμά τα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ορχήστρα θα εκτελέσει Πέντε από τους 36 δημοφιλείς Χορούς του Νίκου Σκαλκώτα, αλλά και την παγκόσμιας ακτινοβολίας Σουίτα από τον Ζορμπά. Μεσολαβεί, το γεμάτο ένταση Κοντσέρτο για βιολί σε λα ελάσσονα του Μπαχ, με σολίστ τον ραγδαία ανερχόμενο Γιώργο Μπάνο. Στο πόντιουμ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΚΟΑ, Στέφανος Τσιαλής.

Νωρίτερα, στο Αρχαίo Γυμνάσιο Ολυμπίας στις 18:00, το δημοφιλές Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών Metallon υπενθυμίζει ότι Τα πάντα είναι ρυθμός. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που καταργεί χρόνο και στεγανά. Αναδεικνύει, τη στιβαρότητα του Μπαρόκ, την ένταση συναισθημάτων του Ρομαντισμού, αλλά και τον αισθησιασμό της Τζαζ.

Δείτε το μήνυμα του μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Στέφανου Τσιαλή προς το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας.

Περισσότερα

[Πηγή: Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας]


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Ιουλίου, 2020
Ώρα:
9:00 μμ - 11:59 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/221683595563656/

Διοργανωτής

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Αρχαίας Ολυμπίας
Ανοιχτό Θέατρο Φλόκα
Αρχαία Ολυμπία, Ηλεία 270 65