Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1o L’Étape Greece by Tour de France

1 Απριλίου, 2023 @ 8:30 πμ - 5:30 μμ

Σάββατο και Κυριακή 1-2 Απριλίου ο κορυφαίος ποδηλατικός αγώνας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

 

Το 2023 και για πρώτη φορά, ο θρύλος του Tour de France, του κορυφαίου ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, συναντά τον ελληνικό μύθο στα μαγευτικά τοπία της Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία.

Ερασιτέχνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France, καθώς διασχίζουν τα ορεινά ετάπ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές, και να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη.

Το L’Étape Greece, όπως όλες οι αθλητικές διοργανώσεις της διεθνούς σειράς Tour de France, είναι σχεδιασμένο από ειδικούς, προκειμένου να αναπαράγει τη γαλλική εμπειρία του L’Étape du Tour μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.

Η οργάνωση θα είναι κατά τα παγκοσμίου κύρους πρότυπα του Tour de France, ούτως ώστε οι ποδηλάτες να βυθιστούν στη συναρπαστική ατμόσφαιρα του γαλλικού ποδηλατικού αγώνα και να βιώσουν τις ίδιες συνθήκες που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες ενός πελοτόν.

Διαδρομές:
“The Race” (150χλμ, υψομετρικά 2300m)
“The Ride”(75χλμ, υψομετρικά 1150m).

Εκκίνηση τερματισμός: Αρχαία Ολυμπία

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. O θρύλος του Tour de France, συναντά τον ελληνικό μύθο στα μαγευτικά τοπία της Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία.

Ticket Details

Τιμές από: 14.99 (Παιδική κούρσα) έως 169.99 (Κεντρική κούρσα)
Εγγραφές εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Απριλίου, 2023
Ώρα:
8:30 πμ - 5:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία, Ηλεία 27065 + Χάρτης Google